TEXTURES

ORDINARY GIRL

 

ORDINARY

 

Fredag.. Regn.. Gråvejr.. Uglet hår.. Ingen makeup.. En helt almindelig pige på en helt almindelig dansk gråvejrs dag. Ingen glamour, ingen drømmeverden just an ordinary day. 

Hej piger. Idag synes jeg, at jeg har brug for at lave et indlæg om det med at være blogger og om hvordan mange bloggere lever et “drømme liv” – de ser altid godt ud, har råd til de nyeste og lækreste ting, bor i hovedstaden og går til lækre events. Jeg er selv STOR læser af alle disse lækre indlæg om ting man selv ville ønske man havde, ting man selv ville ønske man var inviteret til osv. Det er jo ofte det der er spændende ved bloggere og det der er spændende at læse om. Dog må man formode at bloggere også har tidspunkter hvor de skal i Netto og handle ind og ikke har høje stilletter eller makeup og fint krøllet hår. Tidspunkter hvor man bare har helt almindeligt tøj på og bare lige skal ud i regnen for at hente tandpasta. Det har jeg i hvert fald! Og egentlig synes at det er fint nok at se – disse billeder er bare fra en helt almindelig dag på vej i Netto for at handle ind til morgenmad. Intet specielt, intet luksuriøst, bare mig på en helt almindelig gråvejrs dag. Et helt ærligt billede af hvordan en helt almindelig dag i mit liv kan se ud. Jeg håber der er nogen af jer derude der kan spejle sig i dette og føler at det er okay at bloggere viser deres helt almindelige jeg. Well, bare lidt sniksnak herfra på denne kedelige fredag eftermiddag. Dog er der lige kommet en pakke ind af døren som jeg glæder mig ekstremt meget til at åbne. Den kan i læse mere om senere idag her på bloggen eller på min instagram @saramary. God fredag til jer alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEXTURES