A STRIPE KINDA DAY

JUNE BEAUTY FAVES

Indlæg11

1. GOSH prime’n’set powder 2. GOSH foundation primer classic 3. Oriflame cosmetics in dusky nude 4. The body shop radiant highligther 5. Maybelline the collosal volum’ express mascara black 6. MAC mineralize skinfinish powder in medium 7. GOSH lipliner in 001 nougat crisp 8. Rimmel Kate Moss nr. 01.

indlæg11_2 indlæg11_3

Disse produkter er mine helt klare favoritter denne måned. Det er nok mest hverdagsprodukter, måske lige ud over Kate Moss læbestiften, som der virkelig er gang i! Jeg købte liplineren fra GOSH fordi jeg har været så vild med Kylie Jenners læber her på det sidste, så en mørk nude lip liner måtte jeg ud at finde og denne er perfekt til det look. Derudover er jeg blevet afhængig af translucent powder og denne her fra GOSH er rigtig god. Den kan også bruges primer så den giver to funktioner i ét produkt. The Body Shops liquid highlighter er nok min favorit ud af dem alle, da jeg prøvede den på min hånd i butikken vidste jeg bare at jeg måtte eje den. Den har lidt pink undertone som er rigtig god hvis man selv har en sart pink undertone i sin hud og ikke gul. Den glider super nemt på og efterlader huden skinnende og frisk. Jeg anbefaler virkelig dette produkt til alle, især hvis man har lidt tørrere hud, så er det godt at bruge en liquid highlighter i stedet for en pudder highlighter. Jeg håber i kunne lide og bruge denne lille beauty faves post, og hvis i har nogle spørgsmål til nogle af produkterne må i endelig smide en kommentar. Fortsat god søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A STRIPE KINDA DAY