BLUES, PURPLES AND RIPPED DENIM

PARK

indlæg8

God lørdag morgen skønne læsere. Den anden dag var jeg ude med min kæreste på en lille gåtur og det kom der de her billeder ud af. Jeg elsker de forskellige små parker her i Aarhus, jeg bor selv på Frederiksbjerg og er derfor ofte i Skanseparken,  Rådhusparken eller den lille barok park foran musik huset. Det er super hyggeligt at gå derhen med en to-go kaffe og sidde og snakke med en veninde eller min kæreste. Disse billeder er taget i Rådhusparken og det sidste billede har rådhustårnet i baggrunden. Er der nogle af jer der har været inde i rådhuset? – det er helt sikkert et besøg værd. Jeg synes det er noget af det smukkeste. Jeg elsker Arne Jacobsen – hans møbler er smukke men især hans arkitektur har en plads i mit hjerte. Jeg elsker den moderne funktionalistiske stil som er enkel men alligevel med smukke detaljer især lysindfald via de store vinduespartier.

Fun fact: Vidste i forresten at Svanen og Ægget er designet til Royal Hotel måske bedre kendt som SAS hotellet i København som han byggede i ca. 1958-60, og som var Københavns første skyskraber? Her stod Jacobsen nemlig ikke kun for arkitekturen men også alt interiør til hotellet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUES, PURPLES AND RIPPED DENIM